Menu

Filosofisk tankegangSå den eneste måde man kan videregive troen om intetheden, er ved at lave den om til en trosretning.

Hvilket gør det usandt. Man kan forvandle intetheden og fortællinger om det til en myte, men den eneste måde man rigtigt kan fortælle om det, er gennem stilhed, hvor man intet kan sige overhovedet. For det er intetheden. Men der ligger problemet med at videregive igen, fordi hvordan skal man masseproducere informationen om intetheden, medmindre folk snakker om det.

nyere tankegang

Derfor er dette en af de sandheder, som ikke kan blive videregivet. Gennem denne information, og set på religion på denne måde, skulle man begynde at få en forståelse for religion.

Hvis man så kigger tilbage 5000 år eller mere, og tænker på vores matematiske, eller filosofiske tankegang, ved vi ,at den var ikke eksisterende. Mennesker dengang, udviklede ikke pragmatiske, eller fornuftige tankegange. Derfor var der ikke en korrekt eller bedre måde at videregive informationen, som bliver givet her i artiklen. Alle ideer man havde om psyken dengang, kunne man slet ikke forholde sig til, og slet ikke når man tænker på alle de ”Nyere” filosoffer og psykologiske forståelser, som kun er et par 100 år gamle

transport-movers