Menu

“Jailbreak”

0 Comment


Hvad man allerede nu kan foreslå, hvis hjernen fuldstændig afslår ideen om at der kan opnås en sandhed om religion, og man overhovedet ikke er åben om ideen. Er selvfølgelig at komme med den konklusion at man som person er dogmatisk. Den rationale hjerne foreslår allerede for dig på givende tidspunkt, at det ikke er muligt at der er noget uden for det rationelle. Alt uden for det rationelle fremstår som overtro, mystisk, fjollet og religiøst, og at være religiøs er forkert i det traditionelle.

Strukturen, i coren i religion, kan man forholde sig til. Og det fungerer sådan her.

Man tror på at man er et menneske, og at man har en hjerne inde i denne krop og sind. Man har ligeledes en personlig historie hvor man kan huske hvordan man voksede op, hvad der skete hvor og hvornår i ens liv, hvor man er nu, og at man tror på at man en dag skal dø. Dette giver også meget god mening, medmindre man kigger virkelig dybt ind i sjælen, og i virkeligheden lader muligheden for en illusion stå åbent. Er der i virkeligheden en ”fornemmelse for en selv, og sit eget liv.

Man skal kigge på det man kalder ( En selv ), og det man tror på at man i virkeligheden er fuldt og holdent.

Som når man siger dit navn, og man oprigtigt tror det er en selv, men i virkeligheden sker der en stor fejl i ens hjerne. Hvis man begynder at tro på dette, kan man i virkeligheden ” Jail-breake”, hjernen. Ligesom når man Jailbreaker telefonen, for at overtage styresystemet med noget bedre.

transport-movers