Menu

Skab et rum til refleksionMange danskere kalder sig kulturkristne – vi tror på de kristne værdier og de etiske normer, som kristendommen lægger ned over vores daglige liv, men vi er ikke nødvendigvis aktivt religiøst udøvende. De færreste går ofte i kirke, og for mange er kirken noget, der kun besøges ved bryllup. dåb og begravelse – og til juleaften. Men bagved ligger alligevel en opfattelse af, af det kristne betyder meget i hverdagen – derfor kalder vi os ‘kulturkristne’.

For mange kan det i hverdagen være svært at finde tid og ro til at læse i Bibelen og dermed stifte nærmere bekendtskab med hele det tekstunivers, der ligger bag vores daglige tro og værdisæt. Har du mulighed for det, vil vi derfor anbefale dig at etablere et særligt rum, hvor du kan trække dig tilbage og reflektere over tingene.

Et rum skaber ro

Det giver ro og fred at have et særligt rum til refleksion. Indret det, så du føler dig godt tilpas – for eksempel med et smukt fototapet med afstressende motiver. Du kan finde et stort udvalg på webshoppen Familietapeter.dk, og dermed også finde et, som matcher din økonomi.

Indret dig også med en god stol til at læse i, måske et arbejdsbord eller en daybed, hvor du kan lægge dig, mens du reflekterer over tilværelsen og de religiøse værdier, der betyder noget for dig.

Religion og eksistens

transport-movers