Menu

Er du religiøs?Hvis du er religiøs, vil vi gerne høre fra dig. Der er i dag ikke så mange derude, der er religiøse, som der var engang, og det er noget, vi har forståelse for. Vi vil dog rigtig gerne høre fra dem, der stadig betegner sig som religiøse, og det vil vi netop gerne, fordi vi synes, det er et rigtig spændende emne. Vi betegner os selv som kristne, men det betyder ikke, at vi ikke sommetider kigger forbi partyking, for også her synes vi, at der er mange spændende ting.

At være religiøs er mere end blot at tro på Gud. Vi tror på Jesus Kristus, men du kan jo sagtens være religiøs, uden at du også gør det. Det kan være, du er muslim, men det kan også være, at du er jøde. Vi har alle sammen besøgt staten Israel, og det er jo et land, der er interessant for alle. Det er her, det hele opstod, og vi mener også, at det er værd at besøge Israel, selvom man ikke er religiøs. Men det kan nu nok siges, at det er endnu mere spændende, når man netop er religiøs.

Vi kender ikke selv så meget til det at være muslim, men vi kender ret meget til kristendommen og efterhånden også til jødedommen. Sidstnævnte kender vi særligt meget til, efter vi har besøgt Israel, og vi mener også, at alle bør interessere sig for alle de religioner, der er. Kun på denne måde er vi i stand til at forstå hinanden, og det er jo noget af det, der er vigtigt.

Selvom det ikke er alle, der vil være ved det, så spiller religion stadig en stor rolle. Både i vores samfund, men også i hele verden. Det er religion, der adskiller os, men det er også religion, der samler os; tro det eller ej. Vi ved ikke, om du går i kirke, men det er der mange, der stadig gør – også dem, der ikke betegner sig som religiøse. I kirken mødes mennesker, og de samles omkring en fælles interesse, hvilket i sidste ende kan siges at være Jesus. Jesus er en meget spændende figur, som har noget på hjerte, og han havde for alvor noget at sige til os alle. Du behøver ikke være religiøs for at tro på Jesus, og vi anbefaler dig, at du ser nærmere på det nye testamente, hvis du har lyst. Her er en rigtig spændende fortælling, som vil give dig en indsigt, du ellers ikke kan få, og det handler jo om at kende historien. Husk, at du ikke behøver være religiøs for at interessere dig for det, og vi håber, du finder modet til at gå den vej.

transport-movers